Акценти за Великден: Гипсофилата – символ на чистотата и невинността

30/04/2024

По време на Страстната седмица сме в търсене на  нови акценти в празничната подредба. Въодушевяват ни цветни туфи от цветя, символизиращи Възкресението с неговата невинност, чистота, раждането  на нещо ново.

Гипсофилата, наречена още бебешко  дихание, олицетворява празника, добавяйки към него свежест, изискана красота и дискретен чар.

Освен, че е чудесен акцент към Великденската украса, бихме могли да кажем че Gypsophila Xlence е чудесно допълнение  към  розите.

Като ексклузивни вносители  на висококачествени рози от Еквадор, ние искахме да намерим перфектната комбинация, която да допълва нашите продукти.  Gypsophila е най-удачното ни допълнение към царствените рози.

Какво да кажем – това е хармония, създадена на небето.

Розите и Гипсофилата  се допълват от много години!

В ръцете на талантливи флористи те са станали част от флорални инсталации, букети и много други.

Gypsophila Xlence има щедър живот във ваза до 15 дни. Известно е с това, че привлича пчели, което го прави чудесно допълнение за ферми за цветя, които искат да помогнат на околната среда чрез отговорни практики.

Това цвете придава допълнителен обем на флоралните аранжировки. Освен това се съчетава добре с всеки цвят. А тонираната версия на Гипсофила се превърна в една от най-горещите тенденции в страни като  Испания, Италия и САЩ.

Вижте фантастичните снимки на Gypsophila Xlence, сорт който отговаря на същите стандарти за качество като нашите рози.