Коледа сред цветята

21/12/2022

Сред всички празници през годината, Коледа винаги заема челните позиции, като един от най-разпознаваемите. Приготовленията започват още през Ноември, хората украсяват своите домове и офиси, впускат се в пазаруване на подаръци и си тананикат „Jingle Bells” .

Често обаче покрай цялата еуфория, ние забравяме, че можем да внесем допълнителна топлина и уют в нашия дом просто, като добавим цвете в него. Разликата се усеща от вратата и не изисква големи усилия в аранжирането.

Не забравяйте, че също така ако не знаете какъв подарък да купите, цветята винаги са добър избор, те носят емоция, а не е ли именно това, което искате да подарите.

Подбрахме няколко рози и препоръки за вас в Коледната вечер

Сигурно и вие често си казвате: Зимата не е подходящ сезон за цветя, за това и не подарявам. Имайте предвид, че нашите цветя идват от страната с вечно слънце (Еквадор), те са грижливо подбрани и на тях се обръща специално внимание, за да можете да откриете разликата в качеството. Коледа е един чудесен повод за да покажете на някого, че ви е грижа за него, а защо не и с цвете.

Candlelight

Като свещ на масата тази разкошна роза, ще донесе топлина и уют в дома. Тя показва грижа и нежност. Candlelight е фантастична кремава роза, с изключително високо качество.  Тя ще бъде прекрасен жест към човека на когото искате да я поднесете, а също и нежно допълнение към коледната маса.

Погрижете се за вашето цвете, като го „храните“ добре за да може то да запази красотата и нежността си за по-дълго. Бихме препоръчали за тази роза да добавяте Chrysal Supreme Rosa sachet, с което ще и помогнете да издържи до 60% по-дълго.

Explorer

Розите Explorer са чудесен начин да кажете „Обичам те“ на някой скъп за вас човек. Красивите и ярки листенца на тази роза, биха били голям акцент към вашата празнична декорация, а също и много красив и мил жест.

За да се развие цвета по най-добрия начин можете да пробвате да добавите Chrysal Better bloom. Цветята и пъпките се отварят по-красиво, смесва се лесно и ясно във вода и е без мирис, осигурява всички необходими съставки за пълно развитие на пъпките и цветовете.

Polar Star

Все пак някой трябва да направлява Дядо Коледа в пътя към всички деца. Това определено е Polar Star, невероятен и светъл бял разкош, с който определено и вие бихте могли да блеснете.

Ако решите да подарите или да си подарите това прекрасно цвете и искате то да се развие по възможно най-добрия начин, да издържи по-дълго във вашия дом можете да добавяте Chrysal Paper sachet към неговата вода и това неимоверно ще допринесе за положителния резултат.

Wasabi

Нещо интересно и нетрадиционно. Няма човек, който да не бъде впечетлен от Wasabi, великолепна зелена роза, която спокойно може да открадне внимание на всички гости към себе си. Ако пък решите да бъдете креативни с подаръците, това зелено изкушение определено ще събере най-много точки.

Което и цвете да изберете за празниците, ние имаме няколко съвета за вас в нашия блог: Грижа за цветя: Цветя във вази и вода във вази. Там ще откриете отговори на много от вашите въпроси, ще получите няколко съвета за удължаване живота на вашите цветя и по този начин ще можете да полагате правилните грижи за тях.

Готови сте за Коледа!