Разкриване на завладяващите флорални тенденции за сватбен сезон 2023 г.

02/07/2023

С наближаването на очарователния сватбен сезон за 2023 г. двойките и цветарите се подготвят с нетърпение за спиращи дъха тържества, които отразяват най-новите флорални тенденции. От завладяващи цветни блокчета до великолепни инсталации, сватбеният цветен пейзаж е настроен да заслепява и вдъхновява.

Ние сме развълнувани да разкрием петте най-добри флорални тенденции, които ще украсят сватбите с елегантност и красота и да споделим някои вдъхновяващи изображения от Blonde & the Blooms. Нека се потопим в тези завладяващи тенденции и да открием как могат да превърнат вашия специален ден в незабравимо преживяване.

Тенденция 1: Пъстри цветя

Прегръщайки жизнения дух на модерните сватби, тенденцията на пъстрите цветя се очертава , като завладяващ избор. Излизайки от традиционните монохромни палитри, двойките избират разнообразна гама от нюанси, за да създадат завладяващ гоблен от цветове. Разноцветното облекло за сватбено тържество намира идеална хармония с тази тенденция, тъй като цели палитри се преплитат, осигурявайки сплотено и визуално зашеметяващо събитие.

Независимо дали става дума за ярък изблик на контрастни тонове, омбре преходи или хармонична комбинация от допълващи се нюанси, цветните блокчета вдъхват на сватбите завладяващо усещане за жизненост и индивидуалност.

Тенденция 2: Фонове от естествения свят

На мястото на традиционните цветни арки, привлекателността на естествения свят заема централно място. Вдъхновени от различни филми и емблематични сватби, двойките се стремят да създадат лични и значими инсталации.

От извисяващи се колони до символични дървесни чудеса, тези фонове предизвикват усещане за романтика и дълбока връзка. Такива ефирни природни конструкции осигуряват хипнотизиращ фото фон и инсталации, които пренасят гостите в свят на очарование и интимност.

Насладете се на този единствен по рода си зашеметяващ стълбищен флорален дисплей от Blonde & the Blooms.

Тенденция 3: Динамични коридори на церемонията

За 2023 г. ниските и разпръснати елементи се очертават, като избор за двойки търсещи пищна и вдъхновена от градината атмосфера. Тези заземени инсталации пленяват с изобилието си от цветя и зеленина.

Докато двойките прегръщат красотата на природата, динамичните пътеки на церемонията оживяват с криволичещи проходчета, украсени с изящни цветове. Тази тенденция създава завладяващо изживяване, като кани гостите да се впуснат в ботаническо пътешествие, изпълнено с красота и спокойствие.

Тенденция 4: Минималистични, въздействащи букети

Минималистичната естетика поставя светлината на прожекторите на определено място, като същевременно излъчва вечна елегантност. Неутралните цветове продължават да са в тенденция, допълнени от меки контрастиращи цветове от обичани цветя като макове, рози или диви цветя.

Тези деликатни, но въздействащи букети правят уникално изявление. Резултатът е изтънчена и изискана атмосфера, която пленява със своята простота и непринуден чар.

Тенденция 5: Драматични инсталации и ярки цветя

Развихрете въображението си с драматични инсталации и ярки цветя, които привличат внимание. Възприемайки асиметричен и несвързан дизайнерски подход, тези привличащи вниманието аранжименти се превръщат във фокусни точки във вашия сватбен декор.

Игриви акценти на олтара по време на церемонии и високи, впечатляващи централни елементи по време на приеми създават незабравимо визуално изживяване. За докосване на личен нюх, помислете за включване на тази тенденция в ослепителен булчински букет, като гарантирате, че сте централната част на необикновена цветна изложба.

С идването на сватбения сезон през 2023 г., тези завладяващи флорални тенденции обещават да влеят в сватбите елегантност, красота и нотка магия. От хипнотизиращите цветове на цветни блокове до интимната привлекателност на фона на естествения свят, всяка тенденция предлага уникална възможност за двойките да създадат незабравимо тържество.

Ние сме посветени да вдъхнем живот на тези тенденции с нашите изящни сортове рози, включително елегантния White Shimmer, очарователния Cotton X-pression и царственото Westminster Abbey, сред много други зашеметяващи цветове, които предлагаме в нашия каталог.

Всички снимки, представени в тази статия, са част от последните снимки на Blonde & the Blooms. Вижте повече от тяхната работа на www.instagram.com/theblondeandtheblooms

Статията е базирана на материал от нашите партньори от Tessa Corp : https://tessacorporation.com/