Флорални тенденции за сватбения сезон 2024 г. Естетика и индивидуалност.

27/05/2024

Сватбените тържества през 2024 г. се очаква да бъдат изключително вълнуващи, пълни с новаторски и вдъхновяващи елементи, а флоралните аранжименти ще играят централна роля в тази естетика. Със своите красиви цветя и уникални комбинации, флоралните украшения са ключът за създаване на магия и романтика в сватбената обстановка. В следващите редове ще проучим някои от най-горещите флорални тенденции, които ще доминират през 2024 г.

Тенденция 1:Класика и елегантност

За най-специалния ден в живота именно розите са тези, които даряват нежност и елегантност на сватбената украса. Изящно аранжирани, те създават романтична атмосфера, която обгръща с вълшебство всеки ъгъл от празника. От декорацията на помещението до масите за гости – всеки детайл създава у нас усещането за романтика, изискан вкус и класа, показана по най-елегантния възможен начин. Създайте истински луксозен декор на вашия специален ден, използвайки невинната белота на  Candlelight

Тенденция 2:Празник в цвят

 

Тази тенденция е за двойките, които не се страхуват да бъдат категорични. Очаквайте ярки цветове в наситени нюанси като фуксия, кобалтово синьо и слънчево жълто. Тези цветове са идеални за добавяне на драматичност и живот във вашия сватбен ден. Използвайте  за акцент алстромерии от  богатата ни колекция, например ярките  Sunny lady и Maracana.

Тенденция 3:Празник за сетивата

За двойките, които залагат на дълбоките преживявания. Прегърнете цветове с интересни форми и текстури. Не се страхувайте да бъдете креативни! Комбинирайте различни цветя и текстури, добавете дълбочина на вашата украса! Използвайте виталитета и елегантността, което носят спрей розите Fibonacci Yantra, за да подчертаете всеки елемент от украсата си.

Тенденция 4:Мащабни цветни инсталации

Те са в центъра на вниманието за сватбените тържества през 2024 г. От големи цветни арки и стълбове до изящни цветни стъпала и тавани, тези инсталации създават вълнуваща атмосфера и уникален фокусен пункт за сватбената обстановка.

И още няколко съвети от флористите, за да постигнете така желаната  естетика и  индивидуалност:

Включете диви и ботанически елементи. Вместо класическите букети, много двойки се обръщат към по-естествен и див стил. Дивите цветя като лавандула, евкалипт и розмарин се смесват с ботанически елементи, създавайки усещане за неподправена красота и природна елегантност.

Пастелните цветове продължават да бъдат избор номер едно за сватбените тържества през 2024 г. От бледи рози до нежни лилави нюанси, тези цветове придават нежност и романтика на всяко тържество.

Използвайте цветя със символично значение. Все повече двойки избират цветя, които имат символично значение за тях. Например, розата може да символизира любовта, а лилията – чистотата и невинността. А може да имате спомен от първия подарен букет от божури и да пресъздадете този спомен във вашата сватбена украса.

И накрая, помнете, че цветята са красивия фон на който ще се разгърне вашата любов. Всичко е важно и всичко има значение. Намерете стила си, бъдете креативни и  вашият сватбен ден със сигурност ще бъде толкова красив и уникален, колкото и вашата любовна история